Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.

Snel een strakke buik!

Tot wel 8x meer vetverbranding, een mooiere huid en steviger weefsel. Met Slim Belly en Slim Legs kom je altijd goed voor de dag.

Wij vinden Slim Belly en Slim Legs geweldig!

slim_belly_wilma_broere


Wilma Broere-Koerse

"Ik ben 3, 2 kg afgevallen en 3.8 cm in buikomvang kwijt. Ik vind dit een super resultaat. Het sporten was makkelijk vol te houden en het gebruik van de band was niet vervelend. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Bedankt voor de uitvinding van iets wat echt werkt!"

slim_belly_cynthia_alberti

 

Cynthia Alberti

„Ik ben heel blij met het resultaat van Slim Belly. Ik ben in totaal 10 cm afgevallen, en heb een veel betere conditie. Zit na deze 4 weken veel beter in mijn vel."

 

 

slim_belly_rita_chapelle


Rita Chapelle

"Ik raad het iedereen aan om eens te proberen. Eens de smaak te pakken ga je er zeker mee door. Ik ben enorm blij dat ik Slim Belly heb leren kennen, er enkele centimeters door verloren heb en nieuwe vrienden gemaakt heb."

slim_belly__mary_de_graaf


Mary de Graaff

"Ik ben laaiend enthousiast. In 4 weken van broekmaat 44 naar maat 40. Ik heb al meerdere vriendinnen aangeraden om het ook te gaan doen. En als mijn vakantie voorbij is ga ik weer heen."


illona_hofmann


Ilona Hofman

"Ach, hou toch op, dat is toch alleen iets voor heel jonge meiden, op mijn leeftijd heb je nou eenmaal wat knuffelvlees! Dat is wat ik eerst dacht. Nieuwsgierig dat ik ben, heb ik me toch aangemeld en mocht ontdekken dat Slim Belly ook echt resultaat geeft als je minder jong bent!"

helena_korbach

Helena Korbach

„Ik had vroeger een klein buikje, maar dankzij Slim Belly is dit helemaal weg. Nu zie je echt mijn buikspieren. Ik vond het programma heel motiverend omdat je meteen voelt waar je het voor doet. Ook mijn huid is mooier geworden."

 

christine_sterk


Christina Sterk

"Ik ben al al langer lid van mijn sportschool en ga gemiddeld twee keer per week met plezier. Maar nu ik met Slim Legs ben begonnen heb ik nog een keer een echte sprong gemaakt. Mijn bovenbenen zijn duidelijk strakker geworden. Ik ben heel tevreden en ga zeker door."

veronika_guida


Veronica Guida

"Ik ben gewoon fan van Slim Belly en sport ook vaak met de Slim Legs. De massage rond je buik, benen en billen voelt aangenaam aan. En het is prettig dat iemand je alles uitlegt, begeleidt en motiveert."

 

edy_neu


Edward Froschauer

“Mijn buik was altijd een struikelblok, maar na Slim Belly ben ik 12 cm omvang kwijt. Echt super, ik blijf het zeker doen."

angelika_heinek-pfrummer


Angelika Heinek

„Ik heb voor Slim Belly eigenlijk nooit gesport. De eerste keer dat ik het programma van 40 minuten deed was daarom best wel intensief. Maar al na de derde sessie werd het gemakkelijker. Ik had veel steun aan de tips van mijn begeleidster en het dagboekje. Ik ben blij dat ik ben gestart, ik voel me nu veel beter."

susanne_wiese


Petra Koning

"Een super resultaat en precies op de plaats waar ik het wilde. Mijn buikomvang is na vijf maanden 20 centimeter kleiner en ik ben maar liefst 18 kilo kwijt!"

helmut_gasser


Helmut Gassner

"Ik ben 7 kilo kwijt en mijn buik is heel wat strakker geworden. Ik vind Slim Belly een superformule, in combinatie met bewust eten (geen dieet) is dit echt een super resultaat. Ik kan mijn oude kleding weer aan en krijg zelfs complimenten.“

Dit zeggen artsen

Dr. Wolfgang Graft

„Als arts heb ik de Slim Belly zelf ook gebruikt en ik kan dit product van harte aanbevelen. Hoewel ik wegens ziekte niet regelmatig heb kunnen trainen kon ik met de Slim Belly® duidelijke resultaten bereiken: ik ben 6 kilo afgevallen. Natuurlijk ligt dat voor een deel aan de regelmatige beweging. Maar de Slim Belly heeft ook een psychologisch effect en motiveert je om regelmatig en consequent te bewegen. Dat heeft wederom een positieve invloed op de vetstofwisseling en de cholesterol- en triglyceridewaarden. Voor mij is de Slim Belly een optimaal instrument voor medische preventie. Als ervaren arts kan ik dit innovatieve product zeer aanraden.“

Dr. Alena Kos, Docent aan de Sportuniversiteit Wenen en lid van het wetenschappelijke onderzoeksteam IMSBS

"De significante reductie van de huidplooien en de taille-omvang van de testpersonen kan worden teruggevoerd op de werking van de Slim Belly en het optimale concept Airpressure Bodyforming. Deze combinatie leidde tot een versnelde verbranding van vetreserves. Gewichtsreductie, een kleinere taille-omvang door lokale verbranding van vetreserves met behulp van Slim Belly, verbetering van de cholesterol-waarden en LDL cholesterol - dit alles heeft een positieve invloed op de gezondheid en verlaagt de risicofactoren van zogenaamde welvaartsziekten.“